Activiteiten


Activiteiten Vitavert


Weekend workshop

Connecting with your Body Elemental and Nature spirits

bij Vitavert en Sound & Silence

Wanneer: augustus 2021 exacte datum volgt


Twinflame workshop

Binnenkort nieuwe data


Kristalworkshop

Binnenkort nieuwe data


Weekend workshop


Connecting with your Body Elemental and Nature Spirits


Wat is een body elemental? Opdat je (versluierde) geest ervaringen kan opdoen in de dimensie van de aarde heeft het een lichaam nodig. Jouw lichaam wordt opgebouwd door een bewustzijn = het body elemental.


Je body elemental bouwt elk leven opnieuw jouw lichaam op, dat bestaat uit de elementen aarde, water, lucht, vuur en ether. Alles wat je ooit ervaren hebt, elke emotie, elke pijn, elke vorm van geluk, slaat het op in het celgeheugen. Elk leven opnieuw worden de nieuwe ervaringen verweven in het celgeheugen van je lichaam.


Door terug contact te maken met je body elemental, wat een bewust wezen is (ze noemen het ook wel eens je aardewezen of lichaamswezen) krijg je toegang tot een wijsheid van onschatbare waarde. Jouw body elemental weet immers exact wat je nodig hebt om je gelukkig te voelen, hoe je karmische lessen kan leren en wat je lichaam nodig heeft om gezond te zijn. Je spreekt als het ware je eigen lichaamswijsheid aan. Omdat we eeuwenlang vergeten waren dat we een body elemental hebben, dienen we de relatie met dit bewustzijn terug op te bouwen, zodat er terug wederzijds vertrouwen en samenwerking kan ontstaan.  Een vernieuwde samenwerking tussen jouw geest en jouw lichaamswezen.


In deze weekendworkshop bouw je opnieuw een relatie op met je “Body Elemental”. We ontdekken ook hoe we terug een levenskrachtige connectie ontwikkelen met de Nature Spirits en de elementalen. En hoe je kan samenwerken met de Heilige Elementen : Water, Aarde, Vuur, Lucht, Ether. We exploreren ook hoe jouw eigen helingsproces en die van Moeder Aarde kunnen samengaan.


We gaan met verschillende speelse technieken aan de slag, denken we hierbij aan:

 • Body elemental yoga
 • Adem en stem om het lichaam wakker te maken
 • Soultherapie en meditatie
 • Viering via zang, dans, klank tijdens een vuurceremonie
 • Soundhealing


Onderwerpen die we aanhalen:

 • Wat is je lichaamselementwezen of body elemental
 • Hoe contact maken met je body elemental
 • Hoe contact maken met de elementen, elementalen en nature spirits
 • Hoe je lichaam en geest helen in samenwerking met je body elemental, elementalen en nature spirits
 • Voeding, levenskracht en elementalen
 • Op welke manier ondersteunt jouw eigen helingsproces de aarde en omgekeerd

Begeleid door Sandra Beerten (www.vitavert.be) en Geert Kumpen (www.soundandsilence.be)PraktischHet weekend vindt plaats in de Hulsbeekstraat 120, te 3450 Geetbets


Indien u met het openbaar vervoer wenst te komen, zoeken we samen naar een oplossing.


Bijdrage:


Workshop 195 euro vroegboekkorting bij reservering + 50 euro voor vegetarische maaltijden.


Voor onze innerlijke mens voorzien we lekkers en gezonds:

Ontbijt 2x

Middagmaal 2x

Avondmaal 1x

Tussendoor thee en versnaperingen


 235 euro + 50 euro voor vegetarische maaltijden


Overnachting:


Gratis overnachting kan bij ons

 • tent (zelf mee te brengen en te plaatsen op ons terrein)
 • in de yurt ( te delen met anderen)


Tegen betaling

 • indien je graag wat meer privacy wenst kan je een B&B boeken naast onze deur:


Bed & Bets

Hoeve HulsbeekBenodigdheden: losse kleding, buitenkledij aangepast aan het weer, slaapgerief.

Tent of yurt: matrasje, slaapzak.


Eventueel een kristal of krachtvoorwerp, drum of shaker.Kristalworkshop


Tijdens deze workshop leren we wat kristallen zijn en hoe ze werken op lichaam en geest. We bekijken enkele belangrijke edelstenen en hun werkzaamheid.  Hoe gaan we ze opladen en ontladen?  We zien hoe je energetisch kan afstemmen op de kristallen.

 

Vervolgens ervaren we hoe we de kristallen kunnen gebruiken op het lichaam en hoe ze verbonden zijn met de chakra’s.   Ook leren we werken met de pendel om de algemene toestand van de chakra's te bekijken.Wanneer: Binnenkort nieuwe data


Wat is jullie gezamelijke (aardse en hogere) bestemming? Ontdek in welke levens jullie nog zijn samen gekomen, wat er gebeurde en hoe je dit voorgoed kan helen.Tijdens deze workshop kan je een antwoord krijgen op deze vragen. Gelijktijdig gaan we aan de slag met allerlei technieken (soultherapie, je lichaamwezen, meditatie,kundalini oefeningen, magie...) en creatieve manieren om jezelf voor te bereiden of je twinrelatie op een hoger trillingsniveau te brengen.


Deze workshop helpt je ook om gelukkiger en meer in balans in het huidige leven te staan.Hoe meer zelfliefde en innerlijke balans,

hoe mooier de Twin relatieBinnenkort nieuwe data

Twin Flame of tweelingsziel weekend workshop

 

Voel je innerlijk een intens gemis naar iemand toe, ook al ken je die persoon misschien nog niet? Een extreme eenzaamheid die bij sommige momenten allesoverheersend is? We zijn nu een tijdperk ingegaan waarbij tweelingszielen terug naar mekaar toegetrokken worden.

 

Naarmate je twin dichterbij komt,

des te groter het verlangen

om samen te komen.

 

Ofwel zijn jullie al samen maar door al de vorige levens en oude verwondingen, duwen jullie mekaar steeds weg. Jullie hervallen in een duale relatie en een spel van aantrekken en afstoten kan zich manifesteren.

 

Wat is een Twin Flame of tweelingsziel ? Wat is het verschil met een gewone relatie? Hoe kan je je voorbereiden op je tweelingsziel? Hoe kan je jouw Twin aantrekken? Kan je al contact maken met de liefdesenergie van je tweeling via je innerlijke weg? Hoe herken je jouw Twin of Twin Flame?  Bestaat er zoiets als een twin groep?

 

Is je huidige partner een soulmate, een gewone Twin of Twin flame? Wat zijn de valkuilen die je kan tegenkomen bij mekaar? Hoe zorg je ervoor dat je relatie steeds op een hoger niveau getild wordt?