Soultherapie
Jouw Onderbewustzijn draagt de sleutel tot volmaakte heling.


Door samen te werken met je Onderbewustzijn of je "Body Elemental" ontdek je het meesterschap in jezelf.


Soultherapie opent de poorten naar deze oneindige bron van wijsheid.

Soultherapie Coaching (regressie - en reïncarnatietherapie)Alles wat je ooit hebt meegemaakt werd opgeslagen in het celgeheugen van je lichaam.  Of het nu gaat om een recente gebeurtenis, iets van toen je klein was, in de baarmoeder of in je voorouderlijke lijn uit vorige levens. Om op het diepste niveau te kunnen helen is het van belang dat de heling kan plaats vinden tot in je celgeheugen.Vaak wordt er gewerkt met je geest.  Je geest of je denken kan bepaalde trauma’s soms wel een plaats geven of begrijpen, maar daardoor verdwijnt de pijn, het probleem of het verdriet niet altijd.  Dit komt omdat de gebeurtenis nog niet geheeld is in het celgeheugen, op het onderbewuste.  Om die reden kan het ook zijn dat je steeds dezelfde situaties, problemen of pijnpunten aantrekt.Via de soultherapie coaching gaan we met bepaalde technieken contact maken  met je lichaamswezen of jouw onderbewustzijn.  Jouw lichaamswezen weet exact waar het probleem waar jij mee zit ooit ontstaan is.  Dit kan zijn oorsprong vinden in het huidige leven, maar we kunnen ook terug gaan in je voorouderlijke lijn.  Het huidige leven is vaak een herhaling van niet geleerde zielslessen  uit vorige levens.  Vervolgens bekijken we wat er gebeurde en welke stappen dienen ondernomen te worden voor diepgaande celniveauheling.  We doorbreken voorgoed het rad van karma.


Soms kan één soultherapiesessie voldoende zijn om een jarenlang probleem voorgoed te helen.  In andere situaties zijn meerdere sessies nodig om je celgeheugen en voorouderlijke lijnen te zuiveren.  Om je onderbewustzijn de tijd te geven om de verandering te laten integreren raden we aan om minimum 3 tot 4 weken tussen elke sessie te laten.Soultherapie


Waarvoor?


 • trauma’s uit het heden of verleden
 • angsten allerlei
 • steeds terugkerende patronen
 • bij fysieke problemen, burnout, depressie, CVS, …
 • bij het verwerken van verlies: een scheiding, sterfgeval
 • bij het vastlopen van je leven, op het gebied van: relaties, werk, familie…
 • bij een zoektocht naar jouw zielstalenten
 • indien je slecht geaard bent, om je verbinding met de natuur te herstellen
 • om terug contact te maken met je lichaamswezen en spiritueel te groeien
 • voor het verbreken van vloeken, zwarte magie, loskoppelen van entiteiten
 • om je lichaam, geest en ziel terug te laten samenwerken, op één lijn te brengen
Voor 1u komt dit op 75 €

Eerste sessie met kennismaking 1u30 80 €

Soultherapie - Ontdek het meesterschap in jezelf

Sandra Elisabeth Beerten


In het boek "Soultherapie" ontdek je hoe de schrijfster via een onverwachte weg contact krijgt met energieën uit een andere dimensie. 


Haar nieuwsgierigheid was gewekt en er opende zich een nieuwe wereld.  Ze ontmoet haar gids, een engel, een bekende meester en  komt zelfs in aanraking met een elementaal.  Haar zoektocht naar de reden van het bestaan en hoe we meesterschap over ons leven kunnen krijgen, ontvouwt zich in een vlot lezend verhaal.


In het tweede deel van het boek kan je zelf aan de slag met de soultherapie.  Op die manier kan je in verbinding gaan met je eigen ziel, je hogere bewustzijn en word jij een dirigent in gelukkig leven.

Jouw ziel weet exact wat jij nodig hebt, op het juiste moment. 


Door de taal van de ziel te leren, kunnen we allemaal

onze weg naar huis weer vinden.


19,95 €

gratis verzending


Reviews
Sonja Kampenhout

*****


De soultherapie/hypnotherapie bij Sandra heeft me veel inzichten gegeven en me geholpen om sterker in mijn schoenen te staan .


Ik durf nu meer voor mezelf opkomen en mijn eigen weg te gaan .Er wordt ook altijd veel gelachen.


Els Hasselt

*****


Al jarenlang helpt Vitavert me doorheen alle processen waar niemand anders me mee kon helpen.


De Soultherapie/Hypnotherapie geeft me inzichten en heling op het diepste niveau.

Mireille Tessenderlo

*****


Soultherapie: ontdek het meesterschap in jezelf'


Wat een geweldig boek. Het doet je nadenken over het leven, over jezelf. Het boek heeft me geholpen om positiever in het leven te staan en meer te weten te komen over mijn innerlijke zelf!


Bedankt!