Shop

Boek


Soultherapie - Ontdek het meesterschap in jezelf

Sandra Elisabeth Beerten


In het boek "Soultherapie" ontdek je hoe de schrijfster via een onverwachte weg contact krijgt met energieën uit een andere dimensie. 


Haar nieuwsgierigheid was gewekt en er opende zich een nieuwe wereld.  Ze ontmoet haar gids, een engel, een bekende meester en  komt zelfs in aanraking met een elementaal.  Haar zoektocht naar de reden van het bestaan en hoe we meesterschap over ons leven kunnen krijgen, ontvouwt zich in een vlot lezend verhaal.


In het tweede deel van het boek kan je zelf aan de slag met de soultherapie.  Op die manier kan je in verbinding gaan met je eigen ziel, je hogere bewustzijn en word jij een dirigent in gelukkig leven.

Jouw ziel weet exact wat jij nodig hebt, op het juiste moment. 


Door de taal van de ziel te leren, kunnen we allemaal

onze weg naar huis weer vinden.


Meer lezen, meer foto's of kopen


Kinderboek: Sprookjesverhaal + knutselen met fimo


Ella leert zich beschermen met magie

Sandra Elisabeth Beerten


Als Ella naar een nieuwe school moet gaan, vindt ze dit wel een beetje eng.  Ella is hoogsensitief en alle prikkels komen zo sterk bij haar naar binnen.  Gelukkig komt er hulp uit de sprookjeswereld en een engel uit de hemel.  Ze leren haar hoe weerbaarder wordt en hoe ze zichzelf kan beschermen.


Hiervoor krijgt ze van elk van hen een bijzonder voorwerp: een toverstaf, bloemen, .... Maar dan verliest ze één van haar voorwerpen. Ella leert nu hoe ze zelf deze magische voorwerpen kan maken met fimoklei. Achteraan in het boekje staat stap per stap uitgelegd hoe. Lees en knutselplezier voor jong en oud.


Vanaf 3 tot 10 jaar

Ideaal voor gevoelige kinderen


Meer lezen, meer foto's of kopen